Gemist

Utopia Gemist

Utopia Gemist? Kijk hier alle afleveringen terug. Was jij niet op tijd terug uit je werk? Moest jij gisteravond sporten? Geen probleem! Hier kan je op je gemak alle afleveringen van Utopia terugkijken.

Zodra de afleveringen van Utopia op TV zijn geweest kan je hier Utopia terugkijken.

Aflevering 10 Utopia gemist
Aflevering 11 Utopia gemist
Aflevering 12 Utopia gemist
Aflevering 13 Utopia gemist
Aflevering 14 Utopia gemist

Week 2
Bekijk hieronder het weekoverzicht van week 2 in Utopia. Week 2 was een emotioneel zware week voor de Utopianen. Andrea krijgt heftig nieuws te verwerken over haar stiefdochter die is overleden. Daarnaast blijven er constant spanningen in Utopia vanwege het gebrek aan voedsel. Hoogtepunten zijn de ingebruikname van de hondenkennel in Utopia en de levering van echte bedden. De Utopianen kunnen voor het eerst comfortabel slapen. Wil jij weer helemaal bij zijn? Bekijk dan het weekoverzicht!

Aflevering 6 Utopia gemist
Aflevering 7 Utopia gemist
Aflevering 8 Utopia gemist
Aflevering 9 Utopia gemist


Week 1

Utopia online Terugkijken?

Heb je een aflevering van Utopia gemist? Geen probleem! Online is het heel makkelijk om een aflevering naar keuze terug te kijken. Dit kan bijvoorbeeld via Youtube. Het nadeel van Utopia terugkijken via Youtube is dat SBS/Talpa op willekeurige basis een rechten-claim indient waardoor een uitzending van Utopia offline gehaald wordt. Wij, van utopiafans.nl, zullen nooit zelf een aflevering op Youtube uploaden. Als je zeker wilt zijn van een hoge kwaliteit Utopia aflevering ga dan gewoon naar de SBS gemist pagina. Hier kan je alle afleveringen van Utopia op hoge kwaliteit terugkijken.

  • hmkorting

    Aflevering 1 van Utopia staat online!

  • Henk Utopia

    Dank voor het delen van alle tips! Ik had zelf Utopia totaal gemist als programma.. haha, even een middagje kijken en ik ben weer helemaal bij!

  • Utopiaan

    Ik heb weer genoten van de nieuwste Utopia aflevering. Ik vind het wel erg jammer dat Lindy weg is… en Harold ook al. Maargoed, ben benieuwd hoe dit het komende jaar gaat ontwikkelen in Uopia!

Fans van het TV Programma Utopia